Superior Double Room

Dhoma Superior Double Room është vërtetë dhomë superiore me kualitet të lartë dhe hapësirë të jashtëzakonshme pune. Posedon: air condition, wifi, smart tv, minibar, safe box etj. Dhoma ka një shtrat të madh për dy persona, ndriçim të brendshëm dhe pamje nga jashtë drejt qytetit të vjetër, banjo të madhe dhe elengante dhe çmim të arsyeshëm.

  • Air Conditioning
  • Wi-Fi
  • TV Cable
  • Free Parking