Hotel Tiffany

Ndërtuar me materiale të cilësisë së lartë në Qendër të Prizërenit

Mirësevini në Tiffany Hotel & Restaurant

Ambient i ri në qendër të qytetit të Prizrenit

Tiffany Restaurant

Restaurant tradicional dhe autentik që promovon kuzhinën shqiptare.

Rreth Nesh

Hotel Tiffany është hotel i ri në qendër të qytetit të bukur të Prizrenit, dhe me distancë 45 minuta nga aeroporti i Prishtinës. Ambiente me kualitet dhe cilësi të lartë si dhe mundësi ushqimi nga restauranti tradicional Tiffany, një prej restauranteve më të preferuara të adhuruesve të ushqimit tradicional.

Shërbimet

Restaurant Tiffany

Restaurant Tiffany është një restaurant tradicional dhe autentik që promovon kuzhinën shqiptare. Kualiteti shume i lartë i ushqimit, shija e veçantë ndjesia e shtëpisë dhe receta të përcjellura brez pas brezi, janë faktor që e bëjne "Tiffany-n" të jetë një ndër restorantet më të preferuara të adhuruesve të ushqimit tradicional.

Ambiente superiore

Ambiente të jashtëzakonshme dhe superiore në qendër të Prizrenit dhe vetëm 45 minuta larg prej Aeroportit të Prishtinës. Dhoma të rregulluara me cilësi të lartë dhe të pajisura me kondicioner të ajrit, WiFI, Smart TV, minibar, Safe Box, e shumë gjëra tjera të cilat do ta bëjnë Hotel Tiffan'in zgjidhjen tuaj të përhershme për Prizren.

Pamje fantastike

Në ambientet tona ju mund të zhvilloni edhe takime të ndryshme pune, qofshin darka apo prezantime të produkteve, në të cilat mysaifrët tuaj do të mund të kenë rastin që të vizitojn edhe qytetin e bukur të Prizrenit, të përjetojnë pamje të ngrohta ka pjesa e qyteti i vjetër dhe gjithashtu edhe të shijojnë ushqime tradicionale nga Restaurant Tiffany.